Поділитись:

Маленькі волинянки наколядували на потреби ЗСУ 25 тисяч гривень

Понеділок, 30 січня 2023, 20:40
Маленькі волинянки наколядували на потреби ЗСУ 25 тисяч гривень

Сестрички 8-річна Валентинка і 6-річна Злата Рода із села Самоволя Павлівської громади під час Різдвяних свят наколядували 25 тисяч гривень, які передали на допомогу бійцям на передовій.

Про це пише БУГ.

Нагадаємо, дівчатка брали участь у благодійних марафонах в Павлівці та Іваничах, де співали патріотичні пісні. А у вересні минулого року організували збір грошей для військових. Вони ходили від будинку до будинку, по кафе і закладах торгівлі, співаючи патріотичних пісень. “Наспівати” тоді дівчаткам вдалось 17,5 тисяч гривень, які спрямували на потреби бійців. Опісля сестрички залюбки долучилися до благодійного марафону «Здійсни мрію дитини» для діток Небесного Легіону. Вони співали у закладах Горохова. І зароблені таким способом кошти віддали на придбання подарунків дітям.

Однак на цьому небайдужі волонтерки не зупинилися. Під час новорічно-різдвяних свят Валя і Злата знову взялися за хорошу справу. Цього разу вони завітали в заклади торгівлі Іванич та Володимира з колядками і віншуваннями.

Продавці і покупці у магазинах із задоволенням слухали вітання дівчаток і жертвували кошти, адже збирали їх на покупку речей, необхідних бійцям, які захищають рідну країну на передовій. Зібрати сестрам вдалося 25 тисяч гривень.

Заручившись підтримкою ще однієї волонтерки з Павлівської громади Тетяни Грицюк, яка з перших днів повномасштабної війни збирає кошти бійцям, зокрема організовує благодійні ярмарки та онлайн-марафони, Злата і Валя спрямували 10 тисяч гривень на придбання каски для захисника з села Жашковичі, який з перших днів війни став на захист нашої країни. Ще 15 тисяч гривень передали на STARLINK для захисника з селя Самоволя і його побратимів.

У коментарі БУГу Таня зазначила, що з кожним днем і кожним новим благородним вчинком все більше і більше пишається маленькими волонтерками, які стали її справжніми помічницями. Адже вони готові будь-коли і не зважаючи ні на що робити хороші справи і допомагати військовим.

“Мої незламні Злата і Валентинка – Ви приклад для усіх. Такі ще маленькі дітки, а вже робите дуже великі справи. Я вами пишаюся. І пишатися Вами повинні усі. Ви – наймолодші волонтери Павлівської громади. Ви – чисті ангели світла, ви – дітки з щирим серцем і душею. Ви обрали правильний шлях – допомагати нашим захисникам, виборювати світле і щасливе майбутнє”, – наголосила Тетяна Грицюк, звертаючись до небайдужих сестричок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
08 квітня 2024
07 квітня 2024