Поділитись:

Від інсульту померла перша виконавиця ролі Венздей Аддамс

Вівторок, 31 січня 2023, 05:34
Від інсульту померла перша виконавиця ролі Венздей Аддамс

Американська акторка Ліза Лорінг, перша виконавиця ролі Венздей Аддамс у культовому серіалі «Сімейка Аддамсів», померла від інсульту у віці 64 років.

Про це пише Українська правда.Життя.

Смерть Лізи Лорінг підтвердила її донька Ванесса Фумберг.

«Вона пішла з життя спокійно, а обидві доньки тримали її за руки», – повідомила Фумберг.

Подруга акторки, письменниця Лорі Джейкобсон, написала у своєму Facebook, що Лорінг потрапила до лікарні з інсультом.

«З великим сумом повідомляю про смерть нашої подруги Лізи Лорінг. Чотири дні тому вона перенесла обширний інсульт, спричинений курінням і високим кров’яним тиском. Вона три дні була підключена до апарату життєзабезпечення. Вчора її родина прийняла важке рішення відключити його, і ввечері вона померла», – написала Джейкобсон.

Вона зазначила, що ім'я Лорінг «назавжди вплетене в гобелен, що називається попкультурою», а вона сама залишиться «в наших серцях Венздей Аддамс».

Ліза Лорінг народилася у 1958 році, і вже в трирічному віці знімалася як модель. У віці 6-8 років (з 1964 по 1966 рік) знімалася в серіалі «Сімейка Аддамсів», де втілила доньку головних героїв – дівчинку Венздей, похмуру дитину з готичними рисами обличчя та двома довгими косами.  

Також вона знімалася в серіалах «Дівчина з U.N.C.L.E.», «Острів фантазій», «Барнабі Джонс», «Як обертається світ», фільмах «Дика гавань», «Кривава несамовитість».

Акторка Дженна Ортега, яка нещодавно створила нову інтерпретацію образу Вендзей Аддамс, зігравши у серіалі Венздей від Netflix, розповідала, що надихалася тим, як цю героїню втілила у 60-х роках минулого століття Лорінг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів