Росіяни поки що продовжують наступ на трьох напрямках, зазнаючи втрат – Генштаб

Субота, 28 січня 2023, 20:10

У Генштабі заявили, що росіяни поки що продовжують наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, зазнаючи великих втрат.

Про це повідомляє зведення Генштабу ЗСУ:

"Втрачаючи велику кількість живої сили, противник поки що продовжує наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На Куп’янському, Лиманському, Запорізькому та Херсонському – веде оборону".

У суботу рф завдала ракетного удару по цивільній інфраструктурі міста Костянтинівка Донецької області та загалом здійснила понад 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Є жертви серед мирного населення.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань ворога не виявлено. На полігонах республіки Білорусь триває підготовка підрозділів 6 мотострілецької дивізії 3 армійського корпусу РФ.

На Сіверському напрямку противник обстріляв з мінометів райони населених пунктів Гай, Хрінівка і Миколаївка Чернігівської області та Волфине, Муравейня, Середина Буда, Стара Гута, Рожковичі та Бачівськ на Сумщині.

На Слобожанському напрямку, в результаті мінометних та артилерійських обстрілів, шкоди зазнали райони населених пунктів Гур’їв Козачок, Красне, Стариця, Охрімівка, Варварівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Нескучне, Тернова та Куп’янськ Харківської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: