Поділитись:

Найєм очолить Агентство відновлення та інфраструктурних проєктів

П'ятниця, 27 січня 2023, 20:46
Найєм очолить Агентство відновлення та інфраструктурних проєктів

Кабінет міністрів призначив заступника міністра інфраструктури Мустафу Найєма головою новоствореного Агентства відновлення та інфраструктурних проєктів.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр з відновлення України Олександр Кубраков.

«Рішенням уряду він переходить в Агентство з посади заступника міністра і фактично очолить один з найважливіших напрямків роботи. У Агентстві відновлення продовжиться робота у рамках стратегічного плану повоєнної відбудови. Це складний і комплексним процес, який включатиме десятки тисяч обʼєктів для відновлення в усіх галузях», – повідомив Кубраков.

За його словами, ключові задачі, які поставлені перед керівником Агентства:

  • запустити фактичну роботу з першими об'єктами відновлення,
  • відпрацювати механізм взаємодії з донорами – Урядами країн, міжнародними фінансовими інституціями, неурядовими організаціями
  • скоординувати запити від регіонів щодо пріоритетних проєктів відновлення.

Він наголосив, що Агентство відновлення продовжує шукати найкращих експертів у галузі будівництва та архітектури, менеджменту, зокрема серед профільних неурядових і громадських організацій.

«Ми розуміємо, що одне з головних питань, який ставить суспільство – прозорість та підзвітність процесів відновлення. Можу сказати, що впродовж найближчих двох місяців в системі Агентства має запрацювати Антикорупційний офіс центрі та регіонах. Разом з тим, ми відкриті до співпраці з представниками громадськості до співпраці в питаннях протидії корупції та впровадження сучасників стандартів і процедур в процесі управління проєктами», – додав Кубраков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів