Поділитись:

Штучний інтелект сказав, чи закінчиться війна, якщо путін помре

Субота, 28 січня 2023, 05:17
Штучний інтелект сказав, чи закінчиться війна, якщо путін помре

Штучний інтелект ChatGPT не впевнений, що розпочата росією війна проти України завершиться в 2023 році.

Таку відповідь отримали журналісти видання Liga.Tech, запитавши у чатбота зі штучним інтелектом ChatGPT, коли закінчиться війна в Україні. Він відповів, що ситуація є «складною та багатогранною», тому важко передбачити, коли все завершиться.

Штучний інтелект також сумнівається, що росія обов'язково завершить бойові дії після смерті володимира путіна

Уже кілька років поширюються чутки про хворобу російського диктатора. Психологи та медики намагаються поставити діагноз за фотографіями та відео, але чатбот радить все ж спиратися на офіційну інформацію

«Російська конституція вимагає, щоб президент проінформував Раду Федерації (верхню палату російського парламенту) про свою неспроможність. Поки що офіційної інформації про те, що путін страждає на серйозну хворобу, немає», – пише бот. Хоча й додає, що інформація про здоров’я світових лідерів часто ретельно охороняється.

Дехто вважає, що рф відмовиться від спроб захопити Україну після смерті путіна. Але чатбот з цим не погоджується.

«Тривалість конфлікту визначається різними факторами, і дії та рішення окремої особи, навіть такої «могутньої», як президент росії, є лише одним із багатьох факторів, які можуть вплинути на хід війни», – вважає чатбот.

Він також зазначає, що війна в Україні є складною проблемою з глибокими історичними, політичними та економічними коренями, і її вирішення, ймовірно, вимагатиме багатогранного підходу.

Проте є хороша новина. ChatGPT вважає малоймовірним, що володимир путін спробує захопити Київ, оскільки це призведе до міжнародного осуду та потенційно тяжких наслідків для росії.  

Довідково:
ChatGPT – новий проєкт у сфері штучного інтелекту, який називають «вбивцею Google». Він здатен до діалогу та генерує навдивовижу деталізований письмовий текст, майже як людина. Штучний інтелект навчається на величезній вибірці тексту, взятого з інтернету. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів