Поділитись:

Кросівки Nike: переваги та найкращі повсякденні моделі*

Середа, 25 січня 2023, 21:54
Кросівки Nike: переваги та найкращі повсякденні моделі*

Кросівки у наш час перетворилися із суто спортивного на зручне та привабливе повсякденне взуття. Якщо мова йде про найбільш технологічні та комфортні варіанти, то зазвичай говорять про кросівки Nike, адже цей бренд має шалену популярність.

Придбати кросівки та іншу спортивну продукцію Nike можна в інтернет-магазині Megasport, саме тут ви знайдете оригінальні товари. Під час вибору зверніть увагу на розпродаж, адже це справжній шанс заощадити до 50 %. Рекомендується також підписатися на розсилку та отримати знижку 5 %. Після того, як ви здійсните онлайн-оплату, Мегаспорт надішле замовлення обраною вами поштовою компанією.

Переваги кросівок Nike

До переваг кросівок американського бренду слід віднести:

  • великий модельний ряд (є пари для повсякденного носіння, аматорського та професійного спорту);
  • використання матеріалу з великим ступенем зносостійкості;
  • велику кількість фірмових технологій, що роблять взуття більш еластичним та легким;
  • гарну якість всіх швів та інших елементів.

Кожна модель розробляється з урахуванням потреб споживачів, таке взуття навіть після сильного навантаження не дозволить ногам сильно втомитися. Це відмінний вибір для всіх поціновувачів спортивного способу життя, практичності та комфорту.

Найкращі повсякденні моделі кросівок Nike

Air Max 95 – це модель, що з 1995 року не втрачає лідерства. Вона відмінно поєднається з повсякденними аутфітами, адже ці шкіряні кросівки зі світловідбиваючими елементами та сітчастою вставкою виглядають дуже стильно. Високий ступінь амортизації ці кросівки мають завдяки повітряній вставці Air Nike.

Якщо вам більше до вподоби класичний біговий фасон, то зверніть увагу на Air Max Bolt. Це універсальний варіант, адже він підійде не лише для прогулянок містом, але і для тренувань без особливого навантаження. У п’ятковій зоні ця модель має вставку Air Nike, також на кросівках є дизайнерські елементи, тож вони відмінно підійдуть до кежуал-стилю.

Якщо ви шукаєте щось більш екзотичне, то зверніть увагу на футуристичну модель Nike x sacai Vaporwaffle «Tour Yellow Stadium Green». Від більш класичних варіантів вона відрізняється поєднанням яскравого жовтого та зеленого кольорів, а також цікавим дизайном підошви.

Nike Go FlyEase дозволять вам без використання рук швидко одягати та знімати кросівки, це забезпечує спеціальна конструкція.

Надрукувати
мітки:
коментарів