Один з авторів «Ріка і Морті» піде з серіалу через звинувачення в домашньому насильстві

Четвер, 26 січня 2023, 03:26

Актор озвучування та мультиплікатор Джастін Ройланд більше не працюватиме над мультсеріалом «Рік і Морті» через звинувачення колишньої партнерки у домашньому насильстві.

Він був співавтором, виконавчим продюсером та озвучив двох головних героїв цього мультика. Про це пише Громадське.

Жінка, з якою 42-річний Ройланд жив у 2022 році, звинувачує його в завдаванні тілесних ушкоджень і позбавленні волі. Її особу не розкривають. Сам актор звинувачення відкидає. 

Як повідомили джерела The Hollywood Reporter, озвучення, виконане Ройландом, перероблять. Водночас його завжди будуть вважати співавтором серіалу, хоча він і не буде його виконавчим продюсером.

Ройланд має проєкти з Hulu у США та Disney+ по всьому світу. Але вони поки що не прокоментували, чи будуть продовжувати з ним співпрацю.

Зокрема, актор є виконавчим продюсером і голосом мультсеріалу «Людина-коала», прем'єра якого відбулася 9 січня. Його угода з 20th Television Animation, яка продюсує цей мультсеріал, поки що чинна.

Раніше Ройланд працював над мультсеріалами «Таємниці Гравіті Фолз» та «Час пригод», а у 2016 році запустив студію віртуальної реальності Squanchtendo, яку пізніше перейменували на Squanch Games.

Крім цього, нещодавно він запропонував понад десяток робіт у своїй першій колекції мистецтва NFT під назвою «Найкраще, що я міг зробити». Їх вдалося продати за 1,65 мільйона доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: