Поділитись:

На Волині вночі та зранку сталися дві пожежі (фото)

Вівторок, 24 січня 2023, 09:58

Волинські рятувальники ліквідували дві пожежі у житловому секторі, що трапились у Ківерцівській та Любомльській громадах.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У ніч на вівторок, 24 січня, горіла дерев’яна літня кухня в селі Славне Ківерцівської громади. О 01:10 силами працівників пожежно-рятувальних підрозділів з Ківерців та Рожища горіння ліквідували.

Імовірно, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.

Вранці 24 січня пожежа трапилася в селі Городне на Любомльщині – очевидці викликали рятувальників, коли вогонь охопив внутрішні приміщення, хатні речі й побутову техніку, сягнув перекриття і покрівлі. Працівники 10-ї ДПРЧ м. Любомля та місцевої пожежної охорони села Головне боролися з вогнем понад годину. За попередніми даними, пожежа спричинена недоліками конструкції плити.

Потерпілих та жертв немає.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: пильнувати за справністю пічного опалення, електромережі, не залишати увімкнені електроприлади без нагляду, пильнувати за дітьми та бути обережними з відкритим вогнем у побуті. При виявленні ознак пожежі викликайте пожежно-рятувальні підрозділи за номером 101.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів