Над вартістю проїзду в луцьких маршрутках ще будуть міркувати

Вівторок, 17 січня 2017, 09:25

Виконком Луцької міської ради розглянув кожне звернення та надані розрахунки суб'єктів господарювання, що здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах.

Встановлення тарифів на перевезення відбувається відповідно до чинного законодавства. А підставою для прийняття рішення є наявність економічно-обгрунтованих розрахунків, здійснених відповідно до методики, затвердженої наказом Міністерства транспорту та зв'язку України та проходження процедури прийняття регуляторного акта відповідно до Закону України " Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності". Така відповідь міської ради на петицію з проханням не підвищувати вартість проїзду в луцьких маршрутках.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ПРОЇЗД У МАРШРУТКАХ: ЧИ ГОТОВІ ЛУЧАНИ ПЛАТИТИ БІЛЬШЕ?

"Проект рішення включено до плану діяльності з підготовки регуляторних актів, який буде винесений на затвердження на чергове засідання виконкому міської ради, після чого буде розпочато регуляторну процедуру щодо проекту рішення виконавчого комітету "Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах в звичайному режимі руху та режимі маршрутного таксі", – йдеться у повідомленні.

Під час проходження регуляторної процедури, відповідно до законодавства, надається мінімум 1 місяць для обговорення та отримання пропозицій та зауважень.

Проект рішення оприлюднять на офіційному сайті Луцької міської ради, розділ "Нормативні акти", "Регуляторні акти", та в газеті "Луцький замок".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЧИ ВАРТО ЗБІЛЬШУВАТИ ВАРТІСТЬ ПРОЇЗДУ У ЛУЦЬКИХ МАРШРУТКАХ: ДУМКА ЕКСПЕРТІВ