Поділитись:

Як і де у Луцьку можна утилізувати новорічні ялинки (відео)

Понеділок, 23 січня 2023, 19:49
Як і де у Луцьку можна утилізувати новорічні ялинки (відео)

Цьогоріч лучани значно менше викидають новорічних дерев, ніж то було у попередні роки.

Про це пише Суспільне.

«Новорічні ялинки та сосни зі смітників біля будинку збирають працівники підприємства «Луцькспецкомунтранс». Цього року лучани викидають значно менше дерев, ніж у попередні роки», – розповів начальник відділу експлуатації Юрій Подлєвський.

Вантажники Олексій Нікітчук та Василь Маринкевич понад 15 років збирають та вивозять сміття. 23 січня об'їздили маніпулятором кілька спальних мікрорайонів міста. Кажуть: ледь назбирали автівку хвойних.

Як і де у Луцьку можна утилізувати новорічні ялинки (відео) 

«Торік, позаторік, то були гори на кожній точці. Тако дві-три точки і вже була машина. Тут по одній збираємо», – говорить Василь Маринкевич.

Сухі ялинки працівники «Луцькспецкомунтрансу» використовують для власних потреб – їх вивозять на котельню і спалюють для обігріву приміщень. Зеленішу хвою комунальники передають в зоопарк. Розподіляє дерева працівник котельні Володимир Адамович.

Привозити ялинки та сосни на утилізацію лучани також можуть в Центр управління відходами, що на вулиці Трункіна, 7.

Зелені дерева звідти теж завезуть у зоопарк, а сухі перероблять на тирсу, – розповів керівник проєкту «Чистий Луцьк» Сергій Михалевич. Поки що послугою з утилізації ялинок в Центрі управління відходами ніхто не скористався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024