Під час концерту "Різдвяна зірка" збирали гроші на лікування маленької лучанки (фото)

Понеділок, 16 січня 2017, 21:00

Благодійний щорічний концерт "Різдвяна зірка", який став святом музики та милосердя, відбувся у Луцьку в рамках відзначення в Україні 500-річчя Реформації.

Святкову атмосферу кільком сотням глядачів, що зібралися в обласному музично-драматичному театрі, подарувала чудова музика у виконанні білоруського гурту "SPASENIE" та камерного оркестру "Кантабіле" під керівництвом Товія Рівця. Також участь у концерті взяла талановита співачка Rulada - переможець музичної премії "Шлягер року 2016" в номінації "Відкриття року", – повідомляють організатори.

Присутні мали можливість не лише насолодитися професійною музикою, а й долучитися до справи благодійності.

Цьогоріч метою пісенного свята Різдва став збір коштів на лікування 7-річної Мар'яни Коледюк, у якої діагностували вроджений лівосторонній кифосколіоз четвертої стадії.

"Організатори роблять хорошу справу, і ми раді, що можемо приєднатися до них. Бажаю Мар`янці швидше стати на шлях одужання", – сказав заступник голови правління Фонду "Тільки разом", депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук.

Про підтримку соціальних проектів та допомогу в проведенні заходів по відзначенню 500-річчя Реформації говорив заступник міського голови Сергій Григоренко.

"Влада знає протестантські церкви міста як соціально активні та готова всіляко сприяти виконанню указу Президента і розпорядження Кабміну провести рік Реформації", – зазначив Сергій Анатолійович.

Також зі словами привітання до глядачів звернувся пастор церкви, голова міжконфесійного оргкомітету "Р-500" Павло Миронюк. Він щиро подякував усім, хто долучився до збору коштів маленькій лучанці.

Концерт "Різдвяна зірка" відкрив річний благодійний марафон, започаткований Волинським обласним міжконфесійним оргкомітетом "Р-500" за підтримки Голови Волинської ОДА Володимира Гунчика та Голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці. Організатори марафону таким чином планують надати допомогу двадцятьом дітям з різних районів Волині та міст обласного значення.

Долучитися до благодійності можна також за реквізитами:

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "500 РІЧЧЯ РЕФОРМАЦІЇ"

Код ЄДРПОУ: 37204439

МФО: 303398

Розрахунковий рахунок: 26002300688445

Волинське обласне управління АТ "Ощадбанк"

Призначення платежу: на лікування Коледюк Мар`яни Сергіївни.