Поділитись:

Волинянку здивувала "експрес-передача" від "Укрзалізниці"

Понеділок, 16 січня 2017, 18:07
Волинянку здивувала «експрес-передача» від «Укрзалізниці»

Волинянку здивувала «експрес-передача» від «Укрзалізниці»

Послуга "Експрес-передача", що здійснюється в поїздах формування "Укрзалізниці", приємно здивувала волонтерку родом із Луцька Наталію Попову.

Про це вона написала на власній сторінці у Facebook.

"Сьогодні була приємно вражена послугою "Експрес-передача" і іі якістю від "Укрзалізниці". Я постійно передаю передачі на Волинь, більшістю через друзів та "Нову Пошту". А тут виникла необхідність терміново передати документи на Володимир-Волинський, які вкрай необхідні людині завтра вранці. Порадили передати потягом. Погнала на Київський залізничний вокзал, знайшла потрібний потяг "Київ-Львів" (141) і почала просити провідників вагонів взяти папери. На моє здивування, всі мені відмовили і коректно вказали, що цю послугу може здійснити лише начальник потягу у 10-му вагоні. Вже напружена і зла підходжу до 10 вагону і на моє питання отримую приємну посмішку і ввічливе прохання пройти з документами до вагону... В мене коректно запитали про наявність в листі грошових купюр, записали в реєстр про послугу (і відправник там, і отримувач), видали чек на 15 грн, дали сдачу, попередили про час зустрічі листа... Побажали гарного дня і завірили, щоб не хвилювалася..." – розповіла вона.

Наталія Попова зазначає, що працівники на "Укрзалізниці" змінилися, а не змінилися лише старі вагони.

"Змінилися люди на Укрзалізниці ... жоден провідник не взяв гроші в кишеню , а пояснив з приємною посмішкою, де надається послуга "Експрес-передача" від "Укрзалізниці". Треба починати кожному з себе!" – резюмувала волонтерка.

Волинянку здивувала «експрес-передача» від «Укрзалізниці»

Волинянку здивувала «експрес-передача» від «Укрзалізниці»

Надрукувати
мітки:
коментарів