Поділитись:

Волинська спілка політв'язнів і репресованих обурена скандалом щодо пам'ятника Бандері

Понеділок, 16 січня 2017, 17:58
Волинська спілка політв'язнів і репресованих обурена скандалом щодо пам'ятника Бандері

Волинська спілка політв'язнів і репресованих обурена висловлюваннями про те, що пам'ятнику Степану Бандері не місце на площі Героїв Майдану.

"Ми переконані, що більшість людей, які поклали свої життя на Майдані в Києві, сповідували ідеали націоналізму, як і провідник ОУН Степан Бандера. І чи не заслуговує місця на будівництво пам'ятник людині-Герою, яка боролася і загинула за незалежність України, на площі новітніх Героїв Майдану, які також пожертвували життя за незалежність України?" – заявили члени спілки.

Як ідеться у повідомленні, патріотичні політичні сили не повинні дискутувати щодо місця та грошей для пам'ятника Бандері.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: НАВПРОТИ ПРОКУРАТУРИ ЧИ БІЛЯ РАЦСУ: ЕКСПЕРТИ ПРО ПАМ'ЯТНИК БАНДЕРІ В ЛУЦЬКУ

"На жаль, частина тих, хто ще в недалекому минулому був заодно з Партією регіонів, сьогодні виступають як "експерти-патріоти" та псевдо патріоти, диктуючи патріотичним силам, де будувати пам'ятник", – зазначили у спілці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ХТО ПСЕВДО -, А ХТО ПАТРІОТ. БАТАЛІЇ НАВКОЛО ПАМ'ЯТНИКА БАНДЕРІ У ЛУЦЬКУ (ОНОВЛЕНО)

"Ми, члени ГО "Волинська ветеранська спілка політв'язнів і репресованих", люди, які пройшли випробування виселенням з рідних домівок, засланням до Сибіру, в табори за нашу незалежну Україну, вкотре заявляємо, що наша позиція є незмінною: місце пам'ятнику Степану Бандері в Луцьку – на площі Героїв Майдану!" – додали політв'язні і репресовані Волині.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ПАМ'ЯТНИК БАНДЕРІ В ЛУЦЬКУ: ЩО ДУМАЮТЬ ЛУЧАНИ

Надрукувати
мітки:
коментарів