Поділитись:

Аналоги MacBook Pro – що приготували конкуренти*

П'ятниця, 20 січня 2023, 16:38
Аналоги MacBook Pro – що приготували конкуренти*

Ноутбук Galaxy Book Go став доволі популярним, тому Samsung випустила нову модель – Galaxy Book 2 Go. За продуктивність відповідає процесор Snapdragon 7c+ Gen 3. Пристрій за дизайном і можливостями не поступається Макбук Про. Але це не єдиний варіант, яка стане гідною заміною ноутбука https://comfy.ua/notebook/ легендарного бренду.

Причини пошуку альтернативи

MacBook Pro – надійний девайс, що має безліч переваг:

  • збалансована начинка;
  • стильний зовнішній вигляд;
  • якісний екран;
  • надійна збірка;
  • автономність;
  • продумана ОС.

У нових моделях використовується процесор на базі ARM, який за параметрами значно перевершує більшість CPU інших виробників. Але в нього є і недолік – висока ціна. Це спонукає шукати альтернативу на основі операційної системи Windows. Ще кілька років тому знайти гідну заміну було вкрай складно. Завдяки впровадженню інноваційних технологій багато компаній змогли представити привабливі рішення. Розглянемо приклади.

ASUS Vivobook Pro 14/14X: продуктивний процесор, гідний дисплей

Модель вирізняється якісним складанням. Встановлено дисплей OLED з роздільною здатністю 3К. Частота оновлення - 90 Гц. Пристрій підійде для роботи з графікою завдяки високій якості зображення. Продуктивність гарантують процесори лінійки Ryzen 5000. Для роботи з графікою використовується GPU NVIDIA RTX 3050. Це не найпотужніша альтернатива MacBook Pro, але ноутбук наближений до ідеалу.

Dell XPS 13 OLED 9310 – гідний замінник

Компанія Dell не потребує рекомендацій. Виробник поступився проханням покупців забезпечивши дисплей практичним співвідношенням сторін 16:10 при діагоналі 13,4 дюйма. Такі показники роблять матрицю унікальною, оскільки це перший екран такого типу.

Аналоги MacBook Pro – що приготували конкуренти*

OLED-панель підходить для професійної роботи. Представлено два варіанти роздільної здатності екрана:

  • FHD (1920x1200);
  • 4K (3840x2400).

Різниця в ціні істотна, тому користувач вибирає варіант відповідно до потреб. Випускають варіанти із сенсорним екраном. Продуктивність забезпечує Core i7-1185G7 з 16 ГБ оперативної пам'яті на борту. Невеликі розміри роблять лептоп мобільним, комфортним для частих поїздок. Виробник заявляє про перевищення спектра sRGB до ~158%. Це дозволяє використовувати ноутбук для професійної роботи з графікою.

Lenovo Slim 7 Pro X: доступна ціна при високій якості

Начинка вагомо не відрізняється від представників сімейства Макбук Про, але вартість нижча на кілька сотень доларів. Переваги:

  • продуктивні процесори AMD Ryzen або Intel Core;
  • автономність від 12 до 15 годин залежно від марки;
  • формат екрана 16:10;
  • частота оновлення до 120 Гц;
  • ОЗП до 32 ГБ.

Аналоги MacBook Pro – що приготували конкуренти*

Діагональ дисплея дорівнює 14,5 дюймів. Завдяки рідній роздільній здатності 3072x1920 пікселів деталізація зображення на високому рівні. Тип відеокарти відрізняється, тому користувач підбирає модель під свої потреби. Зовні ноутбук нагадує Apple. Вага становить 1,45 кг. Завдяки автономності пристрій належить до класу продуктивних і мобільних. Підходить для дому, роботи, а також для тривалих поїздок.

Розглянуті моделі справляються з ресурсоємними завданнями. Вони здатні замінити дорогий MacBook Pro. Щоб підібрати відповідне рішення, орієнтуйтеся на параметри. На Comfy.ua представлені ноутбуки світових брендів – загляньте на сайт, скористайтеся фільтрами, які допоможуть зорієнтуватися в каталозі.

Надрукувати
мітки:
коментарів