Поділитись:

Матері загиблого волинянина Демида Челядина вручили нагороду (фото)

Четвер, 19 січня 2023, 14:29

Матері загиблого захисника Демида Челядина вручили нагороду – орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Про це повідомили на фейсбук-сторінці 4 відділу Ковельського РТЦК та СП.

19 січня начальник Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП підполковник Василь Матвійчук спільно із Шацьким селищним головою Сергієм Карпуком зустрілися з матір’ю загиблого захисника Демида Челядина, який віддав своє життя, боронячи Україну від російських окупантів.

 

Василь Матвійчук вручив Галині Миколаївні високу державну нагороду – орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Сергій Карпук висловив співчуття матері захисника і подякував за його мужність, героїзм, відданість та гідне служіння Батьківщині.

Нагадаємо, солдат Демида Челядин загинув 2 травня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на фронті в районі населеного пункту Протопопівка Ізюмського району Харківської області.

 

Указ про нагородження нашого земляка орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) підписав Президент України Володимир Зеленський 30 червня 2022 року.

«Цей орден не поверне до життя сина згорьованих батьків та нехай він буде ще однією згадкою про велике серце Героя, про неймовірну відвагу, про велику любов до Батьківщини. Нехай світла пам’ять про Челядина Демида Валерійовича ніколи не згасне, а його ім’я назавжди залишиться жити в історії Шацької громади, в історії нашої держави», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів