Поділитись:

У Луцьку нові власники квартири повикидали речі «попередників» на вулицю (фото, відео)

Середа, 18 січня 2023, 17:20
У Луцьку нові власники квартири повикидали речі «попередників» на вулицю (фото, відео)

У Луцьку нові власники помешкання у багатоповерхівці викинули усі речі попередніх мешканців квартири просто на вулицю.

Новину повідомили у середу, 18 січня, на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

«Ось таку «картину» виявив інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, реагуючи на звернення небайдужих громадян по вул. Дружби Народів, 11, що у м. Луцьку», – йдеться у дописі.

Як з’ясувалося, у такий спосіб власники новопридбаного помешкання вирішили позбутися майна попередніх мешканців квартири, чим порушили п.п. 2.5.5.1.1. Правил благоустрою міста Луцька

Інспектор департаменту склав на відповідальну особу протокол за ст. 152 КУпАП, який передадуть на розгляд адміністративної комісії при виконкомі Луцької міськради, яка і визначить міру покарання. Порушнику може загрожувати штраф у розмірі від 340 до 1 360 грн. Окрім того, порушник отримав припис на обов’язкове прибирання території від залишеного ним сміття.

Лучан, які стали свідками порушення Правил благоустрою, просять телефонувати на гарячу лінію Групи швидкого реагування департаменту мунварти: 067 0000 679. 066 102 1 102 або надсилати інформацію на Viber, Telegram, WhatsApp.

У Луцьку нові власники квартири повикидали речі «попередників» на вулицю (фото, відео)У Луцьку нові власники квартири повикидали речі «попередників» на вулицю (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024