Поділитись:

Нема світла – нема аналізів: лучани нарікають на роботу дитячої поліклініки (відео)

Вівторок, 17 січня 2023, 19:19
Нема світла – нема аналізів: лучани нарікають на роботу дитячої поліклініки (відео)

Лучани у соцмережах нарікають на роботу дитячої міської поліклініки: для того, аби здати аналізи доводиться йти до медзакладу протягом кількох днів, бо  там постійно немає світла, а генератори не забезпечують всього обсягу роботи.

Про це йдеться в  сюжеті телеканалу «Конкурент TV»

Обурливий допис написала у фейсбуці користувачка Надя Гейзер.

«Ми з дитиною прийшли здати аналізи в дитячу поліклініку на Чорновола, світла немає аналізи не беруть, кардіограму не роблять, на запитання чи є у них генератор відповіли що є, але немає бензину! Це капець якійсь, ми ходили 2 дні доки здали аналізи! Далі нам потрібно іти до кардіолога, немає світла, не можна записатись, не записався – не приймають без запису!», – йдеться в повідомленні. 

Цей допис активно почали коментувати й інші лучани, розповіли власні приклади походу до поліклініки. Мова не лише про медзаклад, що на вулиці Чорновола, а й про поліклініку на Волі.

«Те саме і на проспекті Волі, на прийом ішли в суцільній темряві з ліхтариком, шкода, що місто навіть не закупило настільні лампи на акумуляторах з LED лампами для лікарів, які освітлюють кабінет світлом ноутбука. І ще цікаво, як без світла зберігається вакцина, бо холодильники без світла на Чорновола що 4 години», – скаржаться лучани.

Детальніше – дивіться у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів