Поділитись:

У Луцьку для бійців «князівської» бригади пошили зимовий одяг і взуття (фото)

Вівторок, 17 січня 2023, 13:35
У Луцьку для бійців «князівської» бригади пошили зимовий одяг і взуття (фото)

У Луцьку бійцям 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого пошили дві тисячі пар зимового взуття та комплектів зимової форми.

Про це у вівторок, 17 січня, повідомив у телеграмі мер міста Ігор Поліщук.

«Сьогодні для військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади передали 2000 пар зимового взуття та стільки ж комплектів зимової форми. Саме у цьому підрозділі служить багато мешканців Луцької міської територіальної громади», – написав він.

Зимовий одяг складається з трьох компонентів: вітровологозахисні штани та куртка та утеплювач куртки.

«Форма комфортна та зручна, відповідає усім стандартам Збройних сил України», – запевнив Поліщук. 

Взуття має укріплену кевларову устілку, яка захищає від проколів та осколків. Також є утеплена устілка та запасна пара шнурівок.

Виробництвом форми та взуття займались місцеві підприємства «Едельвіка» та IKOS.

Очільник Луцької громади зазначив, що загалом для різних підрозділів військових формувань планують передати п'ять тисяч комплектів теплого одягу та взуття. Нині вже направили бійцям 4 400 комплектів форми та взуття. Ще 600 комплектів передадуть найближчим часом.

У Луцьку для бійців «князівської» бригади пошили зимовий одяг і взуття (фото)У Луцьку для бійців «князівської» бригади пошили зимовий одяг і взуття (фото)У Луцьку для бійців «князівської» бригади пошили зимовий одяг і взуття (фото)У Луцьку для бійців «князівської» бригади пошили зимовий одяг і взуття (фото)У Луцьку для бійців «князівської» бригади пошили зимовий одяг і взуття (фото)У Луцьку для бійців «князівської» бригади пошили зимовий одяг і взуття (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024