Поділитись:

Лучани придбали ще два автомобілі на потреби військових (фото)

Четвер, 12 січня 2023, 14:59
Лучани придбали ще два автомобілі на потреби військових (фото)

Коштом працівників ДКП «Луцьктепло», для потреб армії нещодавно придбали два автомобілі – Honda та Nissan. 

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Лучани придбали ще два автомобілі на потреби військових (фото) 

«За кошти одноденного заробітку працівників ДКП «Луцьктепло» придбали два позашляховики. Один відправиться у 63-тю бригаду, інший – у 127-му. В автомобілі поклали продукти харчування та окремі речі для наших захисників. В цілому за минулий рік на допомогу ЗСУ працівники «Луцьктепла» виділили зі своїх заробітних плат 2,4 млн грн. Якщо говорити про працівників міської ради та інших комунальних підприємств — то це понад 12 млн грн. Тому це гарна ініціатива, за допомогою якої вже придбано 24 автомобілі, а також бронежилети, тепловізори, одяг, тактичні речі і все, що найбільш необхідне нашим військовим», – йдеться в повідомленні.

Лучани придбали ще два автомобілі на потреби військових (фото) Лучани придбали ще два автомобілі на потреби військових (фото) 

Як повідомив директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський, трудовий колектив підприємства підтримує ЗСУ з початку повномасштабного вторгнення. Кожен працівник робить свій вклад у перемогу, і наразі коштом тепловиків-комунальників для армії вже придбано шість автівок. Купують переважно автомобілі, оскільки Збройні сили для виконання своїх завдань потребують великої кількості транспорту, який на полі бою часто ламається або його нищить ворог. Крім двох автомобілів, за листопадові кошти придбали також 60 теплих військових курток.

Honda та Nissan привезені з Англії, але волонтери купили їх у Польщі. Як розповів один із керівників благодійної організації «Волинь в дії» Володимир Луцик, автомобілі повнопривідні, дизельні, праворульні, а їх порівняно невелика ціна – 290 тисяч гривень – пояснюється повною відсутністю в них комерційної складової.

«Просто у нас є люди, готові безкоштовно поїхати і привезти їх», – пояснив Володимир Луцик.

Лучани придбали ще два автомобілі на потреби військових (фото) 

Транспортні засоби пройшли необхідне технічне обслуговування і можуть використовуватись захисниками України в районах виконання бойових завдань. Тож нехай вони наближають нашу перемогу та захищають військових у найгарячіших точках фронту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів