Поділитись:

У Луцьку новобранці-прикордонники склали присягу на вірність Україні (фото)

Середа, 11 січня 2023, 17:14

У Луцьку військовослужбовці, призвані на службу до прикордонного відомства, склали Військову присягу.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

   

Урочистості відбулися в середу, 11 січня, в управлінні Волинського загону. Перед бойовими товаришами, бійці присягнули сумлінно і чесно виконувати службові обов’язки та ніколи не зрадити українському народові.

   

Серед новобранці у строю стояв й Ігор Неродик. Чоловік має свою будівельну справу. З перших днів повномасштабного вторгнення Ігор звернувся до територіального центру комплектування та соціальної підтримки аби стати на захист рідної землі. Однак, склалося так, що до війська він не потрапив. До тепер продовжував займатися будівництвом.

 «Враховуючи виклики сьогодення, вирішив, що мій обов’язок нині захищати Батьківщину на передньому рубежі. Тому повторно звернутися до військкомату. Тепер я у строю прикордонників, готовий до виконання будь-яких завдань, щоб не допустити ворога на нашу землю та якнайшвидше здобути Перемогу», – каже Ігор Неродик.

За традицією військовослужбовців на легку службу поблагословив капелан протоієрей Михайло Хімчак, окропив освяченою водою та вручив кожному іконки Ангела-охоронителя.

   

Зауважують, триває набір громадян на військову службу за контрактом та по мобілізації у підрозділи Волинського прикордонного загону. Охочих приєднатися до прикордонної родини просять звертатися за телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00) або за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів