Поділитись:

Волинська митниця пропустила більше 41 тисячі автівок в рамках проекту "Welcome to Ukraine"

Четвер, 21 січня 2016, 16:51
Волинська митниця пропустила більше 41 тисячі автівок в рамках проекту «Welcome to Ukraine»

Протягом першого етапу пілотного проекту "Welcome to Ukraine" через митний пост "Ягодин" Волинська митна служба пропустила в напрямку в'їзду в Україну близько 9 тисяч вантажівок та 32,5 тисячі одиниць легкових автівок.

Таким чином, з 8 по 28 грудня 2015 року волинські митники пропустили в середньому за добу 223 вантажівки та 815 легкових автомобілів з території Польщі, – інформує Волинська митниця ДФС.

"Таким чином, ті завдання, що стояли перед волинськими митниками щодо належного проведення митних процедур для бажаючих відвідати Україну в період Різдвяних канікул в Європі – виконано на високому рівні. А ті черги, що виникали лише в окремі години особливо пікового навантаження не мали системного характеру", – зазначає виконувач обов'язків начальника Волинської митниці ДФС Юрій Мацібора.

Нагадаємо, що для максимального комфорту туристів та представників ділових кіл, в період Різдвяних свят, Волинська митниця ДФС запровадила пілотний проект "Welcome to Ukraine".

Мета проекту – збільшити пропускну спроможність митного поста "Ягодин" з 8 по 28 грудня при в'їзді в Україну на вантажному напрямку до 300 одиниць, а на пасажирському – до 1200 одиниць.

Митники розглядають питання запровадження другого етапу проекту в напрямку виїзду з України.

Надрукувати
мітки:
коментарів