Поділитись:

У селі під Луцьком чоловік облився бензином і підпалив себе (відео)

Вівторок, 10 січня 2023, 17:29
У селі під Луцьком чоловік облився бензином і підпалив себе (відео)

У селі під Луцьком у святкову ніч п'яний чоловік облився бензином і підпалив себе. Його життя вдалося врятувати. З опіками близько 9 % тіла його доставили до лікарні.

Про це повідомило ІА «Волинські новини».

Інцидент трапився вночі 7 січня, о 23:20, в центрі села Лище Луцького району. Чоловік облив себе бензином і підпалив. Рятувати його кинулися місцеві тероборонівці. 

За словами тероборонівців, чоловік був напідпитку, тому вони запропонували йому допомогти дійти додому. 

«Він пішов додому. Через деякий час прибігли сусіди, повідомили, що він облив себе бензином у центрі села. Він сказав, що накладає на себе руки. Він підпалив себе. Усі разом ми прибігли. Він уже впав на землю. Дуже сильно горіло волосся. Одяг він встиг скинути. Ми збили полум’я з голови», – пригадав член ДФТГ «Підгайці 1» Юрій Куць.

Чоловік підпалив себе о 23:20, а от виклик до швидкої надійшов на 22 хвилини раніше. Медики та поліцейські були на місці через дві хвилини після підпалу. В теробороні кажуть, що чоловік почав себе підпалювати, коли здаля вже було видно проблискові маячки «швидкої».

«О 22:58 надійшло звернення, що людина облилася бензином і намагається себе підпалити. Після приїзду екстреної медичної допомоги людина вже була з наявними ушкодженнями, тобто опіками першого-другого ступенів близько 9% тіла. Чоловіка в супроводі поліції доставили в міську клінічну лікарню. Потерпілий був у свідомості, трошки збуджений. Найімовірніше, був у стані алкогольного сп’яніння», – прокоментував завідувач диспетчерської волинського центру екстреної медицини Станіслав Лінник.

У лікарні додали, що потерпілий того ж вечора втік із медичного закладу.

У поліції повідомили, що чоловік написав заяву про те, що ні до кого претензій не висуває.

Як стало відомо журналістам, палій – місцевий мешканець, 1982 року народження. Нібито подібні прецеденти за його участю траплялися раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів