Поділитись:

На Волині горіли два житлові будинки

Вівторок, 10 січня 2023, 10:13

Фото ілюстративне

На Волині рятувальники загасили дві пожежі в житлових будинках, що, імовірно, трапилися через недоліки конструкцій пічного опалення.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області. 

В понеділок, 9 січня, працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області здійснили два виїзди на гасіння пожеж у житлі. Горіли житлові будинки в Камінь-Каширському та Ковельському районах. Потерпілих та жертв немає.

Повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку у селі Осівці Камінь-Каширської громади надійшло до служби 101 о 16:00.

Пожежа охопила дах і перекриття, поширилася внутрішніми приміщеннями оселі. О 17:28 силами рятувальників 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського та працівників місцевої пожежної команди села Видерта горіння ліквідоване. За попередніми даними, до пожежі призвела несправність пічного опалення.

О 20:24 надійшло ще одне повідомлення про пожежу в дерев’яному будинку – пожежа трапилася в смт Шацьк. О 21:13 пожежу, що охопила хатні речі, меблі, побутову техніку і сягнула покрівлі, ліквідували рятувальники 11 ДПРЧ смт Шацьк та місцевої пожежної охорони с. Прип’ять. Імовірно, до пожежі призвело порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів