Пам'ятник Бандері в Луцьку: що думають лучани

Субота, 14 січня 2017, 10:00

Скандал навколо встановлення пам'ятника Степану Бандері в Луцьку набирає обертів. І хоч грошей на добудову постаменту біля РАЦСу міськрада не дала, однак в соцмережах усі охоче приєднуються до дискусій.

"Конкурент" вирішив запитати в лучан, чи знають вони про таку ідею і що думають з цього приводу.

Марина:

"Про встановлення пам'ятника Бандері не чула. Я до цього нейтрально ставлюся. Думаю, що в Луцьку пам'ятник Бандері в Луцьку не потрібен".

Євген:

"Якщо прийняли таке рішення – то хай ставлять. Хай буде. Чи хай ставлять біля прокуратури, хай Штефко там сидить на лавочці і дивиться, як прокуратура працює - теж гарний вихід. Вони ж там нічого не роблять. А біля РАЦСу нехай поставлять Героям Небесної Сотні, наприклад. Якщо рішення ще не ухвалене – то можна думати, де ставити".

Віктор:

"Підтримую ідею. Може, біля РАЦСу – місце неправильне, але хай би був".

Світлана:

"Про встановлення чула. Але, якщо чесно, хай би був не біля РАЦСу. Ми не проти, але тільки не там. А біля прокуратури можна, там ж вулиця Степана Бандери".

Ольга:

"Не знала про це. Думаю, що місце біля РАЦСу неправильне. Можливо, сам пам'ятник потрібен, вважаю це нормальним рішенням, але над тим, де його можна розмістити, треба ще думати".

Ігор:

"Знаю про це. Звичайно, потрібно. Хай буде. Біля прокуратури хіба що, аби боялися, щоб знали, що Бандера близько. Ще б прапора йому в руки. Але біля РАЦСу всі будуть бачити, з маршруток буде видно. Туристи приїдуть, то побачать. Ще б там машину з пушкою поставити, щоб всі боялися. Біля РАЦСУ найоптимальніший варіант".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ХТО ПСЕВДО -, А ХТО ПАТРІОТ. БАТАЛІЇ НАВКОЛО ПАМ'ЯТНИКА БАНДЕРІ У ЛУЦЬКУ