Поділитись:

На Волині рідним загиблих Героїв передали ордени «За мужність» (фото)

Субота, 07 січня 2023, 15:20
На Волині рідним загиблих Героїв передали ордени «За мужність» (фото)

На Волині рідним двох захисників вручили ордени «За мужність» III ступеня, якими Олега Бринзу і Анатолія Філіпчука нагородили посмертно.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Другого відділу Луцького районного терцентру комплектування та соціальної підтримки.

«Нагороджено орденами «За мужність» III ступеня (посмертно) двох захисників, які віддали своє життя за Батьківщину. Відповідно до Указу Президента України високу нагороду отримали рідні загиблих військовослужбовців – Бринзи Олега Миколайовича та Філіпчука Анатолія Святославовича», – йдеться у дописі.

Ордени захисникам вручили за самовіддані дії та мужність, виявлені у захисті територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

«Пам’ять про подвиг Ваших дітей завжди житиме в нашій громаді. Нехай ордени будуть нагадувати про велике серце ваших дітей, їхню відвагу і любов до України.
Світла їм пам'ять та вічний спокій. Імена наших Героїв навіки залишаться в пам’яті українців», – додали у військкоматі.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким Героїв.

На Волині рідним загиблих Героїв передали ордени «За мужність» (фото) На Волині рідним загиблих Героїв передали ордени «За мужність» (фото) На Волині рідним загиблих Героїв передали ордени «За мужність» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів