Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 6 січня

П'ятниця, 06 січня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 6 січня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 6 січня.

Про те, як п'яна водійка в'їхала в дерево, а її приїхав рятувати п'яний чоловік

Вчора, близько 23-ї години, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Карпенка-Карого.

Під час спілкування з кермувальницею інспектори виявили в неї явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат тесту на пристрої Drager – 1,55 проміле. Такий показник перевищує допустиму норму майже у 8 разів.

Згодом на автомобілі Mazda на місце автопригоди прибув чоловік водійки, який теж мав ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти освідування на місці або в медзакладі він відмовився.

Більше тут.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 6 січня 

Про те, чому викладачам ВНУ зменшать зарплату

У Волинському національному університеті новий навчальний семестр розпочнуть 20 лютого. 

Як стало відомом журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент», у навчальному закладі наступні півтора місяця суттєво економитимуть на опаленні, адже оплату комунальних послуг університету профінансували на 50% менше. Крім того, на період тривалих канікул працівникам університету скоротять зарплатню. Так, викладачі та інші працівники в цей час отримуватимуть тільки дві третини своєї звичної зарплатні. Все через зменшення на 20 мільйонів гривень лімітів фінансування навчального закладу.

Більше тут.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 6 січня 

Про нову начальницю обласного управління освіти

На Волині призначили нову начальницю управління освіти і науки облдержадміністрації.

Нею стала Наталія Матвіюк. Нова головна освітянка Волині має 15 років досвіду роботи в органах місцевого самоврядування та на державній службі. Зокрема, працювала у Луцькому районному та міському центрах соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Попереднє місце роботи – начальник служби у справах дітей Підгайцівської сільської ради.

Більше тут.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 6 січня 

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024