Поділитись:

До Білорусі прибув новий ешелон із російською технікою (фото, відео)

П'ятниця, 06 січня 2023, 14:12
До Білорусі прибув новий ешелон із російською технікою (фото, відео)

У рамках нарощування регіонального угруповання військ (сил) Республіки Білорусь та російської федерації у п'ятницю до Білорусі прибув черговий ешелон з російською військовою технікою.

Про це повідомили у ТГ-каналі міноборони Білорусі.

При цьому моніторингова група «Беларускі Гаюн» повідомляє, що до Білорусі перекинули не менш як 50 одиниць техніки, на багатьох вантажівках є розпізнавальний символ Z.

За даними групи, ешелон складається з близько 43 КамАЗів і Уралів, БАЗ-6306, 5 бензовозів, 2 зенітних установок ЗУ-23-2, польових кухонь і бочок для води. На одній з машин помітили номери з 44-м регіоном РФ – це Західний військовий округ. Ешелон прибув до Барановичів Брестської області.

Білоруське міноборони також повідомляє, що Олександр Лукашенко прибув на 230-й загальновійськовий полігон «Обуз-Лісновський» у Брестській області, де розміщена російська частина із загальної РГВ. Лукашенко заслухав доповідь представника російських збройних сил про завершення бойового узгодження частин та з'єднань регіонального угруповання військ, у якому сказано, що російські підрозділи «готові до виконання завдань з призначення».

Учора міноборони Білорусі повідомило, що на території країни триває нарощування спільного з РФ угруповання регіональних військ. Крім того, там анонсували льотно-тактичні навчання.

До Білорусі прибув новий ешелон із російською технікою (фото, відео)До Білорусі прибув новий ешелон із російською технікою (фото, відео)До Білорусі прибув новий ешелон із російською технікою (фото, відео)До Білорусі прибув новий ешелон із російською технікою (фото, відео)До Білорусі прибув новий ешелон із російською технікою (фото, відео)До Білорусі прибув новий ешелон із російською технікою (фото, відео)До Білорусі прибув новий ешелон із російською технікою (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів