Поділитись:

За добу прийшло 9 людей: як у Луцьку та на Волині працюють пункти незламності

Автор: Міла Роспопа |
Четвер, 05 січня 2023, 18:23

Після того, як на свята місто та область в основному були забезпечені електроенергією, у Луцьку знову почалися вимкнення світла. 

Так, у середу, 4 січня значна частина міста залишилася без електрики. 

На цьому фоні очікувано більше людей повинні були би відвідувати пункти незламності. Однак, як розповіли у коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» в управлінні ДСНС Волинської області, людей у таких пунктах щоразу менше. 

Так, протягом дня 4 січня до 34 пунктів незламності, які розгорнули волинські рятувальники, прийшло всього дев'ятеро людей. 

Дехто з мешканців обласного центру обурюється, чому пункти незламності у окремих районах згортають. Речник ДСНС у Волинській області Володимир Нестеров пояснює, що наразі у такій кількості пунктів нема потреби. 

За його словами, зараз на території області діє 34 пункти незламності від ДСНС. З них 4 намети – два у Луцьку, і два у Ковелі, і решта – пункти на базі пожежних частин. Раніше на Волині діяло 38 пунктів, але 4 згорнули через те, що в їх роботі не було потреби. 

«Зараз нема потреби в такій кількості пунктів. Тих, що працюють, цілком достатньо. Якщо буде потрібно – мо можемо розгорнути ще пункти додатково. Це не проблема», – пояснює він.

У ДСНС кажуть, пункти незламності забезпечені всім необхідним. генератори працюють, є обігрів, вода, чай, доступ до інтернету. Дорослі і діти можуть спокійно посидіти і навіть попрацювати тут. У пунктах постійно чергують рятувальники. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів