Поділитись:

Маск скасував обмеження на політичну рекламу в Twitter

Четвер, 05 січня 2023, 05:47

У Twitter оголосили, що розширять типи політичної реклами, яку можна публікувати в соціальній мережі, що скасує глобальну заборону на політичну рекламу.

Про це пише Укрінформ.

Компанія також повідомила, що пом’якшить свою політику щодо «реклами на основі причини» в Сполучених Штатах. Тепер Twitter узгоджуватиме свою рекламну політику «з політикою телебачення та інших ЗМІ».

Twitter заборонив політичну рекламу в 2019 році після того, як він та інші соціальні медіакомпанії, такі як Facebook, зіткнулися з широкою критикою за те, що дозволили поширювати дезінформацію про вибори на своїх платформах. Компанія також обмежила рекламу, пов’язану з соціальними справами.

Тоді ж колишній виконавчий директор Twitter Джек Дорсі написав, що його компанія вважає, «що охоплення політичних повідомлень слід заслужити, а не купити».

Американський мільярдер Ілон Маск купив Twitter у жовтні за $44 мільярди. Після цього він запровадив низку змін у компанії та звільнив велику кількість працівників.

Зокрема Маск заявив, що відтепер голосувати за важливі зміни у політиці соцмережі зможуть лише власники платної підписки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів