Поділитись:

Люстрований волинський міліціонер став тренером збірної України з дзюдо

Четвер, 12 січня 2017, 17:08
Люстрований волинський міліціонер став тренером збірної України з дзюдо

Державним тренером національної збірної команди України з дзюдо призначений колишній заступник начальника УМВСУ у Волинській області, полковника міліції Михайло Руденко.

Про це йдеться на сайті Федерації дзюдо України.

Напередодні нового 2017 року, 29 грудня, в Міністерстві молоді та спорту України відбувся конкурс на заміщення вакантних посад державного тренера і головних тренерів (чоловіків та жінок) збірних команд України з дзюдо.

У конкурсі на заміщення вакантної посади державного тренера взяли участь два претенденти – Сергій Гайдай, який обіймав цю посаду останні чотири роки, і Михайло Руденко, рекомендований ФДУ.

Після заслуховування програм кандидатів і співбесіди з ними одноголосним рішенням конкурсної комісії новим державним тренером штатної збірної національної збірної команди України з дзюдо призначений Михайло Руденко, який вже з 3 січня приступив до виконання своїх службових обов'язків.

ДОВІДКОВО:

Руденко М.М. – Майстер спорту України з дзюдо (1992 р), боротьбі самбо (1994 г.), рукопашного бою (2000), майстер спорту України міжнародного класу з боротьби самбо (2003 р.н.), заслужений майстер спорту України з боротьби самбо (2004), заслужений тренер України з боротьби самбо (2015).

Михайлу Руденко 40 років, він має дві вищі освіти – закінчив Національну Академію внутрішніх справ України і Державний Прикарпатський національний університет імені В. Стефаника за спеціальністю фізична культура і спорт.

З 1993 по 2014 рік Михайло Руденко проходив службу в органах внутрішніх справ, поєднуючи основну роботу з активнюю спортивною та тренерською діяльністю.

З 2002 по 2005 рік – старший тренер збірної команди України з бойового самбо Федерації самбо України, з 2005 року по травень 2016 – старший тренер-викладач клубу спортивного та бойового самбо "Київ".

З травня 2016 року дотепер час займав посаду головного тренера штатної команди національної збірної команди України з боротьби самбо.

Надрукувати
мітки:
коментарів