Поділитись:

Поки дозволяє погода: на Волині «латають» важливі дороги (фото)

Середа, 04 січня 2023, 10:10
Поки дозволяє погода: на Волині «латають» важливі дороги (фото)

На Волині ремонтують дорогу Луцьк – Рівне до межі з сусідньою областю: ліквідовують аварійну ямковість.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

«Кожен погожий день використовуємо для проведення робіт, спрямованих на забезпечення безпечного проїзду автошляхами державного значення, якими опікуємося. На замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області підрядні підприємства ліквідовують аварійну ямковість», – йдеться у дописі.

Для виготовлення гарячої асфальтобетонної суміші, що при цьому застосовується, запустили два асфальтобетонні заводи у Луцьку та Ковелі. 

Працюють насамперед на міжнародних та національних дорогах, хоча регіональні і територіальні шляхи також не лишають поза увагою. Автодорога Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне – одна з тих, де активно виконуються роботи, а саме на найбільш зруйнованих відрізках від Луцька до межі з Рівненською областю. 

У вівторок, 3 січня, асфальтоукладач та інша дорожня техніка працювали у селі Кадище, 4 січня плануються такі роботи по населеному пункту Пальче.

На ділянках зі значними деформаціями знімається зношене дорожнє покриття й укладається новий асфальт суцільними картами, також позбуваються одиночної ямковості. Третього січня такі роботи провели на автошляху М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) у селі Підгайці.

Окрім того, на автошляху Н-22 у селі Дерно проводять роботи з розчищення водовідвідних канав.

Водіїв та інших учасників руху закликають бути обачними на ділянках, де працюють дорожники.

Поки дозволяє погода: на Волині «латають» важливі дороги (фото)Поки дозволяє погода: на Волині «латають» важливі дороги (фото)Поки дозволяє погода: на Волині «латають» важливі дороги (фото)Поки дозволяє погода: на Волині «латають» важливі дороги (фото)Поки дозволяє погода: на Волині «латають» важливі дороги (фото)Поки дозволяє погода: на Волині «латають» важливі дороги (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
09 березня 2024
23:57
06 березня 2024
23 лютого 2024
02 лютого 2024
19 січня 2024
20 жовтня 2023
13 жовтня 2023
04 жовтня 2023
26 вересня 2023
24 вересня 2023