Поділитись:

Окупанти визнали величезні втрати після удару ЗСУ в Макіївці

Середа, 04 січня 2023, 08:07
Окупанти визнали величезні втрати після удару ЗСУ в Макіївці

Міністерство оборони росії визнало, що внаслідок удару Збройних сил України по окупованій Макіївці загинули 89 російських військових.

Про це пише Громадське з посиланням на «РИА Новости».

У міністерстві ворога кажуть, що удар стався у новорічну ніч рівно о 00:01 за фактичним місцевим часом. Зізнаються, що серед загиблих є заступник командира полку підполковник Бачурін.

Головною причиною удару називають «масове використання особовим складом всупереч забороні мобільних телефонів», яке дозволило визначити розташування місця дислокації окупантів.

Міноборони рф обіцяє провести розслідування та притягнути винних до відповідальності. Також відомство запевняє, що російські військові внаслідок обстрілу Дружківки знищили 4 системи HIMARS, а у відповідь на удар по Макіївці – установку HIMARS, яка стріляла по Макіївці.

Міністерство не уточнило, чи була ця установка серед нібито знищених у Дружківці. Також там не оприлюднили ніяких підтверджень своїх заяв.

Нагадаємо, раніше Генштаб ЗСУ підтвердив, що 31 грудня українські військові вдарили по району зосередження окупантів у Макіївці Донецької області. Українське командування розповіло, що внаслідок удару було знищено та пошкоджено до 10 одиниць ворожої військової техніки різних типів. Центр стратегічних комунікацій ЗСУ перед цим заявляв, що в Макіївці загинули близько 400 окупантів, ще приблизно 300 — зазнали поранень різної важкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
07:20
10 квітня 2024
09 квітня 2024