Apple випустить нові AirPods, щоб конкурувати з дешевими навушниками

Середа, 04 січня 2023, 03:22

Apple готує нові навушники AirPods Lite, які будуть дешевшими від інших її моделей.

Про це пише 24 канал.

Сьогодні Apple продає чотири різні моделі AirPods, починаючи від другого покоління і закінчуючи вдосконаленими AirPods Max. Вони є вельми популярними серед користувачів, але геть недешевими – далеко не кожен готовий віддавати таку суму за навушники. Тому компанія буде виправляти цю ситуацію.

AirPods Lite

За словами Джеффа Пу, Apple очікує падіння попиту на AirPods у 2023 році попри загальну успішність цього аксесуару. Так, за його даними, поставки впадуть з 73 мільйонів одиниць у 2022 році до 63 мільйонів у 2023 році. Імовірно, тому виробник і взявся за нову й більш доступну модель, щоб стимулювати споживачів до покупки й зберегти якомога більшу частину доходу.

Зараз незрозуміло, якими саме будуть AirPods Lite і які функції вони отримають, але Пу описує їх як "продукт за нижчою ціною", щоб конкурувати з навушниками не від Apple.

  • З запуском AirPods 3 в 2021 році Apple зберегла попереднє покоління AirPods 2.
  • Воно доступне в магазинах за нижчою ціною в 129 доларів, тоді як AirPods 3 коштують 169 доларів.
  • Імовірно, AirPods Lite будуть коштувати менше 129 доларів.
  • Іншим варіантом для Apple було б просто знизити ціну другого покоління AirPods ще більше – можливо, до 99 доларів.

У 2022 році Apple представила друге покоління AirPods Pro зі значними поліпшеннями, включаючи краще шумозаглушення і новий зарядний кейс з чипом U1 для Precision Finding. Однак немає ніяких чуток про те, коли Apple планує оновити звичайні AirPods або навіть преміальні навушники AirPods Max.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: