Поділитись:

Показали проект оновленої вбиральні в центрі Луцька

Четвер, 21 січня 2016, 14:21

Невдовзі розпочнеться реконструкція громадської вбиральні у центрі Луцька. У підземному приміщенні туалету зроблять капітальний ремонт із заміною комунікацій, а над ним зведуть виставкову залу та кафетерій.

У середу, 20 січня, виконавчий комітет Луцької міської ради продовжив підприємцеві Роману Патлашинськму оренду цієї вбиральні на один рік - до 31 січня 2017 року. Пише видання ВолиньPost.

"Ми маємо затверджені містобудівні умови і готові приступити до розробки проекту реконструкції", – розповів орендар об'єкту Роман Патлашинський.

Він надав зображення передпроектної пропозиції майбутнього об'єкту, який зведуть над оновленою вбиральнею. Як свідчить зображення, будівля матиме три поверхи. Її мають намір стилізувати під приміщення драмтеатру, який розташований поруч.

До слова, сучасний вигляд луцького Театрального майдану був сформований ще у 70-ті роки минулого століття і з того часу фактично не зазнав жодних принципових змін. (Більше про це читайте у матеріалі "Центральний майдан Луцька: місце, де живе "совок").

Загалом площа земельної ділянки, що відведена для реконструкції громадської вбиральні, 901 квадратний метр.

"Згідно із договором оренди, ми зобов'язані зберегти громадську вбиральню. У такому стані, в якому туалет є зараз, він функціонувати не може, не було навіть сенсу робити поточний ремонт. Застарілі комунікації, постійні підтоплення призвели до того, що санепідемстанція просто закрила цей об'єкт. Тепер, після реконструкції, вбиральня знову працюватиме", – запевнив Роман Патлашинський.

Надрукувати
мітки:
коментарів