Поділитись:

У Ковелі знайшли 82-річного рівненчанина, якого розшукували рідні (фото)

Вівторок, 03 січня 2023, 11:14
У Ковелі знайшли 82-річного рівненчанина, якого розшукували рідні (фото)

Ковельські патрульні попіклувалися про 82-річного дідуся, який загубився в місті.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У понеділок, 2 січня, близько 21:00, інспектори отримали виклик про те, що на залізничному вокзалі перебуває безпорадний літній чоловік.    

Коли патрульні приїхали на місце, то виявили громадянина похилого віку, який погано орієнтувався в просторі та не міг пояснити, як опинився в Ковелі.    

Поліцейські з’ясували, що дідусю 82 роки, він житель Рівного, і його активно шукають рідні. Ще в обід чоловік пішов з дому у невідомому напрямку і на зв’язок з близькими не виходив. Виявилося, що через стан здоров'я таке з ним трапляється вже не вперше.   

Патрульні зв’язалися з родичами чоловіка, які на той момент перебували в Рівному, та повідомити їм добру новину. До приїзду рідних дідуся доставили до «пункту незламності», де він перебував під наглядом працівників поліції та рятувальників.    

«Друзі, завжди звертайте увагу на громадян, які мають розгублений вигляд. Насамперед – на літніх людей та дітей. Небайдужість рятує життя», – додали у пресслужбі патрульних.

У Ковелі знайшли 82-річного рівненчанина, якого розшукували рідні (фото) 

Нагадаємо: у Луцьку поліцейські розшукують водія, який на пішохідному переході припустив наїзд на пішохідку та поїхав з місця ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів