Поділитись:

У перший день року рятувальники сім разів виїжджали на гасіння пожеж (фото)

Понеділок, 02 січня 2023, 10:06
У перший день року рятувальники сім разів виїжджали на гасіння пожеж (фото)

Першого дня нового року волинські рятувальники сім разів виїжджали на гасіння пожеж.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

Відлік пожеж в області розпочався на території Камінь-Каширського району. О 04:58 працівники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів та працівники місцевої пожежної охорони села Судче ліквідували пожежу в приватному житловому будинку в селі Березна Воля, що, імовірно, трапилася внаслідок необережності під час куріння власника. Пожежа завдала матеріальних збитків, проте, на щастя, обійшлося без жертв.

Уранці рятувальники 4-ї ДПРЧ м. Ковеля ліквідували пожежу в дачному будиночку на території дачного масиву «Калина» біля Ковеля.

А в смт Іваничі бійці 18-ї ДПРЧ ліквідували пожежу в цегляному житловому будинку, що, за попередніми даними, трапилася через порушення правил монтажу димаря.

У селі Ольганівка Рожищенської громади рятувальники ліквідували пожежу в дерев’яній хаті-пустці, спричинену необережним поводженням з вогнем невстановлених осіб.

У перший день року рятувальники сім разів виїжджали на гасіння пожеж (фото)У перший день року рятувальники сім разів виїжджали на гасіння пожеж (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів