Поділитись:

Користувачів WhatsApp чекають неприємні зміни

Неділя, 01 січня 2023, 00:10
Користувачів WhatsApp чекають неприємні зміни

Мобільні телефони удосконалюються, та популярні програми разом з ними. В результаті старі смартфони залишаються без роботи. Тепер і WhatsApp заявив, що не працюватиме зі застарілими моделями смартфонів.

До списку відкинутих потрапили 49 гаджетів, власники яких не зможуть привітати родичів з Новим роком через ватсап вже з 1 січня.

Чому месенджер відключиться

Месенджер оновлюється регулярно і стає недоступним для більшої кількості пристроїв. Наприклад, жовтневий апдейт “заблокував” WhatsApp на смартфонах Apple, які працюють на iOS 10 та 11.

Нове оновлення обіцяє торкнутися кількох «яблук» та безліч пристроїв на базі Android. Враховуючи, що до «бану» потрапляють моделі, випущені майже десятиліття тому, нововведення торкнеться не багатьох. Передбачається, що користувачі отримають ряд повідомлень із проханням оновити операційну систему або змінити пристрій.

Смартфони без WhatsApp

З 49 моделей лише дві виробляються Apple. Тому власники п’ятого айфону та бюджетного iPhone 5c більше не зможуть користуватись популярним месенджером.

У «бан» потраплять також кілька смартфонів від Huawei Ascend D, D1, D2, G740, Mate та P1, Samsung, включаючи Galaxy Ace 2, Core, S2, S3 mini, Trend II, Trend Lite та Xcover 2. Постраждають і власники Sony Xperia Arc S, miro та Neo L, а також Memo ZTE V956. А також оновлення вимкне месенджер практично на всіх смартфонах лінійки LG Optimus, від 4X HD до Nitro HD.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів