Поділитись:

Отримав смертельну рану у Бахмуті: на Волині попрощалися зі ще одним воїном (фото)

П'ятниця, 30 грудня 2022, 19:48
Отримав смертельну рану у Бахмуті: на Волині попрощалися зі ще одним воїном (фото)

 

Сьогодні, 30 грудня, жителі Городищенської громади схилили свої голови у глибокій скорботі. Велике горе об’єднало всіх людей, які зібралися, щоб провести в останню земну дорогу солдата військової служби Олексія Аврамука.

Про це повідомляють у Городищенській громаді.

30 грудня 2022 року 47-річний захисник України Олексій Аврамук знайшов свій останній спочинок на малій батьківщині – у селі Жабче. Від дня мобілізації, 26 лютого цього року, і до останнього подиху воїн був на вістрі боротьби за Україну.

Солдат Олексій Аврамук помер 28 грудня 2022 року в лікарні міста Дніпро внаслідок важких поранень, несумісних з життям, отриманих 22.12.2022 під час ворожого артилерійського обстрілу поблизу східної околиці міста Бахмут Донецької області.

Чимало мешканців громади прийшли віддати останню шану загиблому захиснику України, серед них – рідні, друзі, представники влади, односельці, побратими та небайдужі люди.

Від рідної оселі до місцевого Петропавлівського храму для звершення чину похорону полеглого земляка провадили під звуки духового оркестру.

Поховали Олексія Аврамука як Героя під залпи пострілів військової варти та Державний Гімн України на сільському кладовищі у Жабчі.

Отримав смертельну рану у Бахмуті: на Волині попрощалися зі ще одним воїном (фото)Отримав смертельну рану у Бахмуті: на Волині попрощалися зі ще одним воїном (фото)Отримав смертельну рану у Бахмуті: на Волині попрощалися зі ще одним воїном (фото)Отримав смертельну рану у Бахмуті: на Волині попрощалися зі ще одним воїном (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів