Поділитись:

Хвацькό і Прудкό: у Луцьку офіційно «охрестили» кликунів-бігунів (фото)

П'ятниця, 30 грудня 2022, 11:42
Хвацькό і Прудкό: у Луцьку офіційно «охрестили» кликунів-бігунів (фото)

У Луцьку назвали імена кликунів. яких встановили на дамбі у центральному парку міста.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

«Кажуть, що перед Новим роком треба віддавати всі борги, аби увійти в нього вільним від минулорічних зобов’язань. От і ми, управління туризму та промоції міста Луцької міської ради, сьогодні закрили свій “боржок” перед Арсеном Гребенюком.
Адже саме він виграв конкурс і дав імена кликунам-бігунам, що встановлені на дамбі у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки», – йдеться у дописі.

Конкурс на найкращі імена для нових скульптур кликунів оголосили ще до початку повномасштабного вторгнення росії, 17 лютого. Його результати мали оголосити 5 березня, а 6 березня, в День кликуна, переможець мав отримати подарунок. Але війна внесла свої корективи і подарунок «наздогнав» переможця тільки сьогодні, 30 грудня.

«Отже, тепер вже офіційно, знайомтеся – луцькі кликуни Хвацькό і Прудкό, та їх “хресний тато” Арсен Гребенюк», – зазначили в Управлінні.

Хвацькό і Прудкό: у Луцьку офіційно «охрестили» кликунів-бігунів (фото)Хвацькό і Прудкό: у Луцьку офіційно «охрестили» кликунів-бігунів (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 квітня 2024
28 квітня 2024
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02