Поділитись:

Як у Луцьку працювала Резиденція святого Миколая в укритті (фото)

П'ятниця, 30 грудня 2022, 09:47

У Луцьку працювала Резиденція святого Миколая в укритті – понад тисячу дітей відвідали локацію протягом тижня.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

З 19 по 25 грудня у Луцьку діяла Резиденція святого Миколая в укритті. На тиждень життя маленьких українців перетворилося на маленьке диво, адже діти заслуговують на казку, на хвилини спокою, віри, натхнення, посмішок та радості. І ця казка починалася відразу з моменту потрапляння у Резиденцію.

Тут відвідувачів зустрічали помічники Миколая, пропонували відчути атмосферу підземелля із запахами хвої та атмосферними мелодіями. Маленькі відвідувачі розповідали про свої мрії, куштували смаколики та пили какао, займалися творчістю, фотографувалися, гралися і, звісно, спілкувалися зі Святим Миколаєм про «сокровенне».

«Про ТОП-бажання до Миколая годі й міркувати. Звісно, це був Мир та Перемога. Такі от недитячі бажання...», – зазначили організатори.

За цей тиждень понад тисячу дітей та підлітків відвідали локацію, створили понад 700 листів до святого Миколая, зробили безліч крутих фотографій та отримали незліченну кількість позитивних емоцій. Резиденція діяла на базі артгалереї «Образ&Grabovetska».

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів