Поділитись:

«Якщо війна, то це не означає, що лише в окопі сидіти», – боєць Манюня з Волинської тероборони

Четвер, 29 грудня 2022, 10:40

У Волинській теробороні служить боєць Сергій з позивним Манюня.

Про це йдеться у відео командування об'єднаних сил ЗСУ.

Сергій ще під час строкової служби отримав іронічний псевдонім Манюня, вирішив не змінювати його і тепер. Адже чоловік завжди привертає увагу своїми антропометричними даними – зростом у два метри та вагою близько 140 кілограмів.

«Ким тільки не працював до вторгнення – і будівельником, і на заробітки за кордон їздив... Але в перший день російського вторгнення пішов до війська, – розповідає він. – Вдома дружина, троє доньок, старенька мама – потрібно було йти їх захищати, інших думок навіть не виникало», – каже він.

Підрозділ Сергія займається прикриттям державного кордону на Волині. Тут наші військові не лише добряче укріпилися, а й організували собі достойні побутові умови.

«Якщо війна, то це не означає, що лише в окопі сидіти, потрібно якось облаштовуватися, це ж на цей час наш дім. Мають бути якісь мінімальні умови, щоб нормально помитися, поспати. Ми ж не якісь там орки», – каже військовий, який власне і відповідає за побут колективу.

А ще Сергій впевнений, що місцеві жителі на Волині можуть спати спокійно:

« Тут не буде такого, як було 24 лютого. У нас був час підготуватися, маємо чим воювати. Нехай вороги знають, що на них ми чекаємо».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів