Поділитись:

На Волині підтопило дитсадок, житлові будинки та присадибні ділянки (фото)

Середа, 28 грудня 2022, 10:53
На Волині підтопило дитсадок, житлові будинки та присадибні ділянки (фото)

Рятувальники Волині п’ять разів залучалися для відкачування дощової води з територій приватних господарств та комунальних закладів.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

Зокрема, у с. Соловичі Ковельського району відбулося підтоплення підвалу у закладі дошкільної освіти. Рятувальники 17-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Турійськ провели відкачування води за допомогою мотопомпи з підвального приміщення.

У Ковелі та смт Шацьк відбулося підтоплення житлових будинків та присадибних ділянок. Місцеві рятувальники здійснили відкачування води з підвалів житлових будинків та присадибних ділянок.

В містах Нововолинську та Володимирі рятувальники здійснили відкачування води з підвалів житлових будинків за допомогою мотопомпи.

Загалом за добу для надання допомоги громадянам залучалось 17 рятувальників та 5 одиниць спецтехніки служби 101.

На Волині підтопило дитсадок, житлові будинки та присадибні ділянки (фото)На Волині підтопило дитсадок, житлові будинки та присадибні ділянки (фото)На Волині підтопило дитсадок, житлові будинки та присадибні ділянки (фото)На Волині підтопило дитсадок, житлові будинки та присадибні ділянки (фото)На Волині підтопило дитсадок, житлові будинки та присадибні ділянки (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів