Поділитись:

Військовий з Волині Роман Кравчук загинув в страшній аварії на Житомирщині

Вівторок, 27 грудня 2022, 18:15
Військовий з Волині Роман Кравчук загинув в страшній аварії на Житомирщині

Військовий з Волині Роман Кравчук загинув в страшній аварії на Житомирщині.

Він із групою інших захисників прямували у короткочасну відпустку. Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

«В страшну смертельну автокатастрофу потрапила група військовослужбовців на Житомирщині. Наші захисники прямували в короткочасну відпустку. До батьків, до коханих, до рідних, до друзів. На жаль не доїхали. Серед них двадцятип'ятирічний житель села Костюхнівка Роман Кравчук, який з перших днів війни добровольцем став на захист Вітчизни.Велике горе прийшло в родину. Не знайти слів поради, втіхи для мами Марії Андріївни, для тата Василя Титовича, для сестрички Оксани і брата Сергія з їх сім'ями. Не дочекалась судженого і дружина Аліна, з якою Роман поєднав долю лише у жовтні», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що двоє волинян загинули в аварії на Житомирщині. Аварія за участі двох мікроавтобусів сталась о 18:00 у понеділок, 26 грудня, на трасі Київ-Ковель. Відомо, що 45-річний водій Volkswagen прямуючи у напрямку Рівненської області, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Renault Trafic», під керуванням 31-річного жителя Рівненщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів