Поділитись:

Раптово вибігла на дорогу: на Волині легковик збив на смерть 23-річну жінку (фото)

Вівторок, 27 грудня 2022, 10:54

Фото ілюстративне

На Волині внаслідок отриманих у дорожньо-транспортній пригоді травм померла у лікарні 23-річна мешканка Нововолинська.

Про це інформує «Буг».

ДТП трапилася вечері у понеділок, 26 грудня, на трасі Р-15 між Нововолинськом та Володимиром у селі Дігтів: автомобіль збив 23-річну жінку. Від отриманих травм вона померла у лікарні.

Як повідомили у поліції, водій 1976 року народження, керуючи автомобілем Opel Zafira припустив наїзд на мешканку Нововолинська, яка раптово вибігла на проїжджу частину.

Внаслідок аварії перехожа отримала закриту черепно-мозкову травму, відкритий перелом кісток правої гомілки, закритий перелом кісток лівої гомілки. На жаль, дівчина померла у реанімаційному відділення Нововолинської ЦМЛ.

Автомобіль з місця події вилучили правоохоронці. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 286 ч. 2 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження та смерть потерпілого. Стаття передбачає покарання у вигляді три роки і шість місяців позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів