Поділитись:

"Бюджет буде непростий", – Микола Романюк про міську казну у 2017 році

Середа, 11 січня 2017, 17:33

Луцький міський голова Микола Романюк розповів про те, яким буде бюджет Луцька у 2017 році.

Микола Романюк сказав, що після прийняття держбюджету на 2017 рік Луцьк отримав додаткові навантаження на свій бюджет і додаткові видатки, яких не було у 2016 році. Про це він розповів 11 січня під час засідання міськвиконкому.

Міський голова сказав членам виконкому, що цього року бюджет розвитку буде 82 мільйони гривень, що дуже мало, якщо врахувати те, що у 2016 році він був 256 мільйонів.

З міської казни у 2017 році доведеться повністю фінансувати профтехосвіту, пільгове перевезення, весь обслуговуючий персонал шкіл, всі енергоносії в навчальних закладах. Також не вистачає коштів у міській казні на фінансування медицини.

"Не чекали ми такого рішення, що в нас в три рази зменшиться бюджет розвитку. Бюджет буде непростий, і його виконання теж. Депутатські комісії розглянули його скурпульозно, й завтра на сесії обговоримо пропозиції від депутатських комісій", – сказав Микола Романюк.

Міський голова додав, що з багатьма пропозиціями депутатів він згідний, однак є й такі пропозиції, з якими він не погоджується.

Надрукувати
мітки:
коментарів