Поділитись:

За рік на Волині народилось майже три тисячі немовлят

Субота, 24 грудня 2022, 16:53
За рік на Волині народилось майже три тисячі немовлят

У Волинському перинатальному центрі за рік народилось 2 801 немовля.

Про це пише Суспільне.

Днями тут відбувся захід «Різдвяне диво». Тим, хто на нього прийшов розповіли про догляд за дітьми, а також привітали двотисячну вагітну, яка стала на облік. Про це розповіла  гендиректорка медзакладу Ірина Горавська.

З її слів, цього року у перинатальному центрі Волині народилося 2 801 немовля. На облік, у порівнянні з минулим роком, теж стало більше вагітних.

«Життя продовжується і кількість вагітних збільшилася: торік двотисячна вагітна стала на облік вкінці грудня, то цього року в кінці листопада», – каже Ірина Горавська.

Тетяна Овчарук — двохтисячна вагітна, яка звернулася до Волинського перинатального центру. Жінка стане мамою втретє. Разом із чоловіком Тимофієм прийшли на захід, який організували в медзакладі, щоб пригадати, як поводитися з новонародженими.

За рік на Волині народилось майже три тисячі немовлят 

Психологиня Тетяна Удалова розповідає, що допомагає вагітним жінкам, які мають посилене відчуття тривоги. Її колега Ірина Морохова працює тренеркою у школі відповідального батьківства. Каже: допомагають майбутнім батькам здобути необхідні вміння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів