Поділитись:

У Білорусі три батальйони відправили до українського кордону, – Наєв

Субота, 24 грудня 2022, 12:47
У Білорусі три батальйони відправили до українського кордону, – Наєв

На тлі раптової перевірки збройних сил противника на території Білорусі, що в межах навчань відпрацьовують дії наступального характеру, відбулася перевірка готовності підрозділів, які боронять північні рубежі України, до відбиття можливого нападу.

Про це розповів командувач Об’єднаних Сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Зі слів командувача, Сили оборони відпрацювали елементи протидії висадці повітряного десанту та диверсійно-розвідувальних груп противника в район об’єкта критичної інфраструктури – нанесення вогневого ураження силами мінометної та артилерійської батарей, взяття противника в кільце, переправи через водну перешкоду, відбиття масованої атаки безпілотних летальних апаратів та повне знищення противника всіма наявними засобами.

«На території республіки Білорусь розпочато перевірку підрозділів 2-ої мотострілецької дивізії 1-ої танкової армії. Зокрема, мотострілецький батальйон та два танкових батальйони отримали завдання висунутися в райони, які межують з державним кордоном України, – повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв. – Своєю чергою, на території Київської області на одному з важливих державних об’єктів критичної інфраструктури відбулось тренування з підрозділами, які здійснюють охорону та оборону зазначеного об’єкта. Злагоджені і чіткі дії оборонців засвідчили їх готовність до адекватної протидії у випадку, якщо ворог намагатиметься здійснити захоплення цього об’єкта».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:00
01 травня 2024
13:01
30 квітня 2024
27 квітня 2024
26 квітня 2024
25 квітня 2024
24 квітня 2024
23 квітня 2024