Поділитись:

На Волині освітяни отримали ноутбуки для дистанційного навчання (відео)

П'ятниця, 23 грудня 2022, 18:44
На Волині освітяни отримали ноутбуки для дистанційного навчання (відео)

Вчителі на Волині отримати ноутбуки для дистанційної роботи.

Про це повідомили у Волинській обласній державній алміністрації.

У четвер, 22 грудня, освітянам Ковельського району передали партію ноутбуків для організації освітнього процесу у прикордонних населених пунктах, а саме – Шацьку, Світязі, Згоранах, Головному, Рівному, Гущі, Гороховищі, Столинських Смолярах, Забужжі, Любомлі, Машові та Полапах.

Ноутбуки забезпечені операційною системою від Google Chrome OS, швидкі та компактні. Важливо те, що ці девайси можуть працювати без підзарядки впродовж дня – безумовний плюс за відсутності світла.

Реалізація ініціативи «Ноутбук кожному вчителю» стала можливою завдяки співпраці Міністерства освіти і науки України з компанією «Google», Мінцифри та за підтримки Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО.

Таким чином, ще 14 одиниць техніки допоможуть учителям Любомльщини забезпечити якісне дистанційне навчання.

Окрім того,  передали гуманітарну допомогу для соціально незахищених сімей громади. Напередодні різдвяних і новорічних свят родини отримали продуктові набори, святкові подарунки, іграшки та дитячі набори для творчості.

Також на потреби Любомльської центральної районної лікарні благодійники передали: продукти харчування, медичне обладнання та засоби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів