Поділитись:

Росіяни неодноразово намагались вбити голову ГУР та МО – очільник СБУ

Середа, 21 грудня 2022, 16:10
Росіяни неодноразово намагались вбити голову ГУР та МО – очільник СБУ

Російські спецслужби неодноразово намагалися ліквідувати голову української розвідки Кирила Буданова та міністра оборони України Олексія Резнікова.

Про це повідомив виконувач обов'язків голови СБУ Василь Малюк, – пише Суспільне.

«Відносно нещодавно було готування замаху на мого побратима Кирила Буданова і міністра оборони Резнікова», — сказав Малюк, зазначивши, що це був один із близько 10 випадків.

За словами голови СБУ, російські спецслужби працювали за спеціальною схемою: ставили ворожій агентурі «перевірочне завдання» щодо ліквідації одного військовослужбовця, отримували фотозвіт, потім відправляли виконавця для «великої справи».

Виконавець в'їжджав через третю країну, вже отримавши від росіян 100 тисяч доларів для початку виконання завдання. На наступних етапах дані виконавці були затримані Службою безпеки України.

Малюк зазначив, що і сам залишається «мішенню для противника».

«Вони (росіяни — ред.) постійно над цим (замахом на главу СБУ — ред.) працюють. Ми не будемо все розповідати, оскільки вони також вчаться на своїй ганебній практиці», — додав очільник Служби безпеки.

На початку повномасштабного вторгнення Росії також повідомлялось, що протягом одного тижня Росія намагалася тричі вбити президента Володимира Зеленського, однак щоразу замахи вдавалося зірвати завдяки «зливу» інформації, організованому офіцерами ФСБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
17 квітня 2024
04 квітня 2024
03 квітня 2024
21 березня 2024
15 березня 2024
22 лютого 2024
11 лютого 2024
11:01