Поділитись:

Іграшки, павербанки та ліхтарики: колектив німецького «Siemens» та волонтери відправили подарунки дітям з Луцького району

Середа, 21 грудня 2022, 12:21
Іграшки, павербанки та ліхтарики: колектив німецького «Siemens» та волонтери відправили подарунки дітям з Луцького району

Колектив німецького заводу «Siemens» та волонтери відправили дітям з Луцького району іграшки,планшети, павербанки та ліхтарики.

Про це повідомили у Луцькій районній державній адміністрації.

Подарунки купували та збирали працівники підприємства «Siemens» і студенти Лейпцігського університету прикладних наук (Hochshule für Technik Wirtschaft und Kultur). Вони й  розфасовували їх по індивідуальних коробках.

«Ці подарунки збирали звичайні люди, не дивлячись на їх посади, віросповідання та переконання. Це справді доказує, що ми не одні в цій біді. Від всього колективу Луцької районної адміністрації, хочемо висловити подяку колективу заводу «Siemens» з міста Лейпциг та профсоюзу заводу на чолі з Michael Hellreiegel, ініціативній групі студентів Hochshule für Technik Wirtschaft und Kultur на чолі з Denis Dick та нашим українським волонтерам з організації Humanitäre Hilfe Ukraine за подарунки які надійдуть найближчими днями до дітей з Луцького району, які опинилися в складних життєвих обставинах», – йдеться в повідомленні РДА.

Також для дітей записали відео з привітаннями від колективу підприємства Siemens.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024